Utisci i Reportaže Snow Team Vršac u Banskom - Ljubav koja traje

Snow Team Vršac u Banskom - Ljubav koja traje

Bansko, BUG | 31.03.2023. | Snow Team Vršac
stvs bansko235477

Te već davne 2018. godine uputili smo se prvi put organizovano iz Vršca na skijanje u jedan u najboljih ski centara na Balkanu, Bansko u Bugarskoj. Gledajući iz današnjeg ugla verovatno je to jedna od najboljih odluka koje smo kao udruženje doneli.

Tri uzastopne godine uživali smo u ponudi, ne samo skijališta, već i grada koji nudi mnogo mogućnosti za prijatan boravak i uživanje. Zatim je nastupila pauza, preskočili smo dve godine iz svima poznatih razloga i nedostajalo nam je Bansko.

Ove godine nije bilo prepreka da opet posetimo Bansko i uživamo u bogatoj ponudi koju ovaj ski centar nudi. Za vreme državnog praznika Dana državnosti, Sretenje, napravili smo i ponudili petodnevni aranžman u ovom ski centru. Bansko se opet pokazao kao pun pogodak i prevazišao naša očekivanja.

Put Banskog iz Vršca i okoline u organizaciji udruženja „Snow Team“ krenulo je ukupno 90 osoba. Izuzetno smo ponosni zbog ovolikog broja članova koji su pošli sa nama, a još više nas raduje činjenica da je što se tiče organizacije sve prošlo u najboljem redu.

Bansko nam je ponudilo sve ono što jedno skijalište može najbolje da pruži, puno snega na stazama i lepo sunčano vreme. Ljubazni domaćini potrudili su se da nam bude izuzetno prijatno i udobno. Grad je ponudio intenzivan noćni život sa mnoštvom sadržaja, modernih klubova, restorana i tradicionalnih mehana.

U godinama koje su iza nas obišli smo veliki broj ski centara i možemo sa sigurnošću reći da Bansko predstavlja ski centar koji nudi možda i najbolji odnos cene i kvaliteta.

Raduje nas veliki broj porodica sa decom koja su nam se pridružila u ovoj zimskoj avanturi. Ne zna se da li su deca više uživala praveći prve korake u pancericama na snegu ili u druženju i igri nakon skijanja u hotelu. Za najmlađe članove priredili smo zabavu tokom koje su im dodeljene medalje i diplome u znak uspešno završene ski obuke. 

Bansko je bio još jedan uspešan projekat u organizaciji udruženja „Snow Team“ i planiramo da odlazak u ovaj ski centar ostane tradicija u godinama koje slede. Udruženje „Snow Team“ nastoji da popularizuje skijanje i približi zainteresovanima ovaj sport i zdrav način života. Kroz naše aktivnosti prenosimo i promovišemo zdrav i kvalitetan život, rekreativno bavljenje sportom, podsticanje timskog duha i razvoj zdravih navika. Udruženje „Snow Team“ je član Planinarskog saveza Srbije.

Dejan Manojlović
Sportsko udruženje skijaša „Snow Team“ Vršac


Komentari