Vesti Stara planina - Test Elan i Artec ski i snowboard oprme

Stara planina - Test Elan i Artec ski i snowboard oprme

Stara planina | 28.03.2012. | planetbike
planetbiketest2012logo2

Testiranje novih modela Elan skija i snowboard-ova se nastavlja!
Najavljujemo da će se u nedelju  01. aprila 2012, pod pokroviteljstvom Snow Sport Academy i JP Skijališta Srbije, održati ski i snowboard test novih modela ELAN skija, ELAN i ARTEC snowboard-ova za sezonu 2012/2013. Test će biti održan na Babinom Zubu, na platou ispred polazne stanice gondole, u neposrednoj blizini hotela Stara Planina. Test će početi u 9h i 30 min. a završiti se u 16h.

Iz Planet Bike-a najavljuju specijalnog gosta iz Elana, Bojana Križaja legendu svetskog skijanja. Pozivaju se ljubitelji zimskih sportova da se pridruže i probaju u realnim uslovima – na snegu, modele za sledeću godinu.

Atrakcija testa će svakako biti najnoviji Elanov projekat AMPHIBIO, kao i prošle godine. Za sledeću sezonu Amphibio je oplemenjen novim, tehnički unapređenim FUSION vezovima, koji dodatno povećavaju odziv skije i 15% su lakši. AMPHIBIO porodica je proširena novim članovima, to su WF 88xTi, WF 78Ti i WF 78.

Da vas podsetimo da stručnjaci procenjuju da je AMPHIBIO po značaju ravan revolucionarnom uvođenju carving skija, izuma koji su takođe kreirali Elanovi inženjeri. AMPHIBIO koncept predstavlja posebno levu i desnu skiju, koje se konstrukcijski razlikuju. Koncept dodatno olakšava skijanje, posebno u fazi početka novog zaokreta.

Da biste mogli da uzmete skije ili snowboard i testirate ih, neophodno je da organizatoru pokažete na uvid i kao depozit ostavite (za vreme dok je skija ili snowboard kod vas) dva lična dokumenta sa fotografijom. U slučaju da kod sebe imate samo jedan lični dokument, potrebno je pokazati na uvid ski pas.

Vidimo se na snegu!

      Planet Bike tim

Komentari