Vesti Sajam INTERALPIN 2019, Insbruk, 08-10. maja

Sajam INTERALPIN 2019, Insbruk, 08-10. maja

Innsbruck, AUS | 10.04.2019. | interalpin.at
INTERALPIN17 Thomas Steinlechner 960

INTERALPIN sajam okuplja sve ključne igrače u alpskoj tehnološkoj industriji, odnosno sve koji proizvode opremu i vrše usluge za planinske turističke centre kako za ljetnju tako i za zimsku upotrebu, a takođe i one koji planinskim centrima upravljaju.

Sajam INTERALPIN se održava svake druge godine u Insbruku (Messe Innsbruck) u Austriji i stalno povećava broj izlagača i posetilaca, a ove godine se po 23. put održava od 8. do 10. maja 2019. godine. Očekuje se učešće profesionalnih posetioca iz preko 80 zemalja.

Ono što je počelo kao mala prezentacija proizvoda na konferenciji za skijaške staze u Innsbruck-Iglsu 1974. godine postalo je najpopularniji i vodeći međunarodni sajam u narednim decenijama. Preko 650 međunarodnih kompanija će na INTERALPIN-u 2019 izložiti najnovije ideje i inovacije za sektor žičara, za zasneživanje staza, za čišćenje zimskih puteva, za razvoj planinskog pejzaža, za različite planinske službe, službe za spasavanje i za sve drugre porebe planinskih centara.

Svi posetioci sajma imaće jedinstveni doživljaj blizine istorijskog centra Innsbrucka, blizine modernih skijališta Tirola, ali i blizine mnogih proizvodnih hala proizvođača opreme za planinske centre koje se nalaze u okolini.

Poznati svetski proizvođač žičara Doppelmayr se na sajmu Interalpin 2019 predstavlja sa geslom: "Budućnost počinje sada".  Predstaviće širok spektar usluga koje nudi grupa Doppelmair / Garaventa sa mnogim novim karakteristikama i tehnologijama kao što su: “SMART Ropeway” koji je digitalna budućnost žičara, CVA će prvi put predstaviti novu kabinu 3S ATRIA,  takođe će biti moguće bolje se upoznati sa OMEGA V generacijom kabina D-Line žičare.

Kao vodeća međunarodna izložba alpskih tehnologija, INTERALPIN širi svoje horizonte i fokusira se na još širi spektar tehnoloških pitanja. Novina su INTERALPIN DANI INSPIRACIJE – na kojima će kompanije LEITNER – PRINOTH - DEMACLENKO  9. i 10. maja 2019. godine, programom različitih događaja i dešavanja predstaviti svoje inovacije, marketing i digitalizaciju.

INTERALPIN DANI INSPIRACIJE će početi u četvrtak, 9. maja, predavanjem koje će održati tehnološki istraživač Mario Herger koji živi i radi u Silikonskoj dolini skoro 20 godina.  Posetioci će od ovih svjetski poznatih inovatora čuti, a i naučiti kako može da se potstakne i poveća snaga industrije žičara i skijaških instalacija.

Drugo predavanje će održati prof. Hubert Siller iz renomiranog turističkog odseka Međunarodnog centra za menadžment u Innsbrucku (MCI). Profesor Siller će proceniti budućnost zimskih sportova fokusirajući se na buduće mogućnosti i izazove u planinskim centrima.

Ursula Veiklbaumer-Nortz, koja je dugo zadužena za Happi Meal i McDonald's porodični marketing, objasniće zašto profesionalni marketing skijališta za decu i porodice zahteva vrhunske veštine, osećaj odgovornosti i diferenciran pristup ciljnim grupama.

INTERALPIN DANI INSPIRACIJE nastaviće se u petak, 10. maja, govorom turističkog gurua Jurga Schmida, bivšeg direktora Švajcarskog turizma. U govoru pod naslovom "Penjanje na nove visine? Strateški pogled na budućnost alpskog turizma “, Schmid će pružiti detaljnu analizu činjenica, trendova i budućeg razvoja u ovoj oblasti.

Posetioci sajma mogu da učestvuju u INTERALPIN INSPIRATION DANIMA bez dodatnih troškova, ali zbog ograničenog broja raspoloživih mesta preporučuje se prijava unapred.

Dnevna ulaznica košta 35 eur, a 3-dnevna za celu priredbu 70 eur.

          Detaljnije: www.interalpin.at

 U galeriji slike sa predhopdne priredbe:

Galerija slika

Komentari