Vesti Novi serijal TV emisije "Uskijavanje"

Novi serijal TV emisije "Uskijavanje"

Beograd | 30.10.2011. | www.skintersrb.com
uskijavanjelogo250x188

Kategorije

USKIJAVANJE je emisija kolažnog tipa koja pruža neophodne servisne informacije vezane za predstojeću zimsku sezonu. Premijerni termin je utorkom 18.30 na "Sport Klub" kanalu. Reprizni termini na Sport Klubu i 105 lokarlnih i regionalnih tv stanca:

U okviru emisjija će biti prikazivani prilozi vezani za ski-centre u zemlji i inostranstvu u vidu ski-patrola, prilozi o ski i snoubord opremi.

Saznaćete i o mestima gde se može nabaviti, načinu i kriterijumima izbora opreme, preporuke vezane za održavanje i servisiranje opreme, predstavljanje raznih proizvodjača opreme sa napomenama o STVARNIM kalitetima i prednostima ili manjkavostima predstavljene opreme, pružanje mogućnosti za jeftiniju nabavku opreme i aranžmana i preporuke stručnjaka u vezi obuke skijanja i snouborda kao i izbora škole skijanja i instruktora.

Sve navedeno biće praćeno raznim zanimljivostima iz sveta zimskih sportova, a planirana je i mogućnost učešća gledalaca u pogledu predloga za teme emisija i u vidu učešća u nagradnim igrama.

      Pogledajte neke od emisija Uskijavanje...


     Izvor:  www.skintersrb.com

Komentari