Vesti Konkurs za najlepšu letnju fotografiju Tornika i Kopaonika

Konkurs za najlepšu letnju fotografiju Tornika i Kopaonika

Tornik, Kopaonik | 11.07.2012. | SkiS.rs
kopaonikcentar2

Javno preduzeće Skijališta Srbije organizuje i ove godine nagradni konkurs za najlepšu letnju fotografiju Tornika ili Kopaonika. Najlepša fotografija slikana u vožnji rutama predviđenim za planinski biciklizam, panoramskoj vožnji žičarom ili na tjubing stazi napravljena na Torniku na Zlatiboru ili na Kopaoniku, ućiće u trku za najlepšu fotografiju ovog leta. Rok za slanje fotografija je 31. avgust 2012. godine.

Ideja je da se napravi neobična i zanimljiva fotografija vožnji biciklom, žičarom ili tjubing stazom. Najbolje očekuju nagrade – ski karte (šestodnevni ski pas za prvo, trodnevni za drugo i dvodnevni za treće mesto), a sve fotografije će se naći na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs) i služiće promovisanju prirodnih lepota i letnjih sadržaja na našoj najposećenjijoj planini. Nagrada se odnosi na onu planinu na kojoj je fotografija napravljena.

Svaki učesnik konkursa može da pošalje jednu fotografiju, digitalnog formata, maksimalne veličine do 2MB i isključivo u JPEG formatu. Fotografije mogu biti snimljenje fotoaparatom ili mobilnim telefonom. Uz fotografiju treba da stoji ime autora, kontakt adresa i telefon, kao i naziv fotografije i datum kada je fotografisana. Radovi se šalju elektronskom poštom, na adresu info@skijalistasrbije.rs.

U letnjem periodu Tornik na Zlatiboru radi svake srede, petka, subote i nedelje od 11 do 18 časova, dok je radno vreme na Kopoaniku četvrtak, petak subota i nedelje od 10 do 15 časova.

JP „Skijališta Srbije

Komentari