Vesti Jahorina - Digital Snow konferencija od 6. do 9. oktobra 2023.

Jahorina - Digital Snow konferencija od 6. do 9. oktobra 2023.

Jahorina | 22.09.2023. | OC Jahorina
digital show jahorina2023 900x548

Digital Snow konferencija je poslovni samit koji se održava na Jahorini 6-9. oktobra 2023. godine u hotelu "Vučko". Okuplja grafičke i web dizajnere, programere, inžinjere, marketinške agencije, upravlječke strukture naprednih poslovnih organizacija, menadžment velikih i srednjih kompanija, kao i sve koji dele stradt prema digitalnoj kulturi i tehnologiji.

Konferencija nije samo običan skup poslovnih lidera i stručnjaka. To je sveobuhvatno iskustvo koje spaja inspiraciju, najnovije tehnološke inovacije i brojne poslovne mogućnosti. Panelisti dolaze iz različitih sfera poslovanja i donose osvježavajuće perspektive na izazove savremenog poslovanja.

Kroz panele konferencije, fokus je na tri ključne teme:
- Digitalizacija: Najnoviji trendovi i tehnologije u digitalizaciji poslovanja, kako bi se iskoristile prednosti brzih promena u digitalnom svetu.
- Pametno upravljanje: Razmotriće se strategije i pristupi za pametno upravljanje resursima i procesima, što može dovesti do efikasnijeg i održivijeg poslovanja.
- Zaštita životne sredine: Razmatraju se pitanja očuvanja životne sredine kako i tehnologije koje mogu doprineti održivijem poslovanju i društvu.

Digital Snow konferencija na Jahorini okuplja stručnjake, direktore ski centar iz celog regiona - Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Srbije, Makedonije, Albanije, Crne Gore i BiH, kao i poslovne lidere i sveta IT Tehnologija, ekologije, ekonomije, ugostiteljstva i tutizma.

 

Galerija slika

Komentari