Vesti Freestyle Skiing & Snowboard - Avalanche Risk City Jam u Novom Sadu

Freestyle Skiing & Snowboard - Avalanche Risk City Jam u Novom Sadu

Novi Sad | 13.12.2017. | Avalanche Risk Snow Fest
City jam NS dec2017 592x360

U organizaciji "Avalanche Risk Snow Fest" tima novosadska ravnica će u 48h iskusiti najlepše od snega i planine!

Bilo da si zaljubljenik u zimske sportove, dete koje uživa u snežnim čarolijama ili neko ko još nije imao prilike da ide na zimovanje, naša želja je da pokažemo svima koliko zima može da bude aktivna, zabavna i na više načina - drugačija!

Nultog "City Jam" dana, 21.12. četvrtak, od 19h okupićemo se na Zimskom marketu, na platou Spensa. Tu, u toplom šatoru ćemo uz kuvano vino i super mjuzu, okititi jelku i upoznati sutrašnje takmičare!

Prvog "City Jam" dana, 22.12. petak, okupićemo najistaknutije skijaše i snoubordere Evrope! Oni ne samo da će pokazati svoje umeće u vožnji, svoje trikove, već će nam verno preneti atmosferu sa pravih, planinskih takmičenja. Koliko je njima zabavno da učestvuju u neuobičajenim, urbanim uslovima, pokazuju i potvrde o učešću nekoliko prošlogodišnjih takmičara.

Drugi "City Jam" dan, 23.12. subota, posvećujemo najmlađima i njihovim roditeljima. Već od prepodneva čitava staza biće dostupna za sankanje, kao i za učenje - skijanja i snouborda, uz profesionalne instruktore.

Pored snega i planina, zapadni plato Spensa, biće bogatiji i za Adrenalin zonu i Zimski market.

Događaj je otvoren za sve posetioce.

 

Galerija slika

Komentari