Vesti Dolomiti superski - Pogodnosti pri kupovini ski karte za decu

Dolomiti superski - Pogodnosti pri kupovini ski karte za decu

Dolomiti Superski | 04.01.2020. | fis-ski.com
Ski pass reductions Dolomiti Superski 1200x730

U ski domenu Dolomiti Superski u Italiji decenijama daje pogodnosti za decu i porodice za uključivanje u sportove na snegu. Porodična usredsređenost bila je ključna za uspeh ovog poznatog ski regiona, naročito njihova ponuda mladima.

Proteklih godina Dolomiti Superski ponudio je besplatnu ski kartu  za svu decu koja imaju osam godina i mlađu kada su sa roditeljom ili staraocem koji kupuje ski pass kartu. Da bi iskoristili ponudu, roditelji ili staratelji trebaju samo da zahtevaju kartu na ski kasi i predoče važeću identifikaciju za dete. Akciju je podržala zajednica sportova na snegu kao mjerilo koje će mnogi slediti.

Predsednik FIS-a Gian Franco Kasper prokomentarisao je: „Iako je domaćin brojnih trka FIS Svetskog kupa, i naredno FIS-ovo Svetsko prvenstvo u alpskom skijanju se održava u Cortini d'Ampezzo, osnovni razlog zašto je domen Dolomiti Superski jedna od najboljih skijaških i snowboard destinacija na svetu je zato što se brinu o porodicama. "

Za narednu sezonu Dolomiti Superski i FIS SnovKidz udružiće snage da šire pozitivnu poruku podrške dovođenju dece u snežne sportove. Pored pogodnosti u korišćenju žičara, Dolomiti Superski će ponuditi brojne porodične opcije kako bi sportove na snegu učinili pristupačnijim i samim tim i dostupnijim.

Za više informacija o akciji i drugim porodičnim ponudama na Dolomiti Superski posetite:
https://www.dolomitisuperski.com/en/Ski-pass/Reductions

 

Komentari