Vesti Biatlonci Srbije pred Letnje biatlon Svetsko prvenstvo 2011

Biatlonci Srbije pred Letnje biatlon Svetsko prvenstvo 2011

Beograd | 06.09.2011. | za Skijanje.rs - Milanko Petrovic
milankopetrovic44180x120

Nakon uspesno sprovedenih priprema u Belmenku u Bugarskoj, biatlon reprezentativci Srbije su se vratili u zemlju. Dobro sprovedenom trenažnom procesu pogudovali su odlični uslovi kao i fenomenalne vremenske prilike idealne za ovakve treninge.

Određeni su takmičari koji nastavljaju dalji trening za predstojeće Letnje biatlon Svetsko prvenstvo u Novom Mestu u Češkoj. To su junior Hrkalovic Emir i tri seniora Krsmanovic Dejan, Hodzic Edin i Petrović Milanko. Oni će od 11.09.2011. boraviti u Sloveniji, gde će izvesti zavrsne pripreme na stazama Biatlon centr Pokljuka.

Sa priprema u Sloveniji putuju direktno u Nove Mesto u Češkoj gde se od 20.-25.09.2011. održava Letnje biatlon Svetsko prvenstvo. Sve je isto kao i u zimskom, osim sto su skije zamenjene roller-skijama.
Na ovom svetskom prvenstvu voze se discipline Sprint, Potera i Mešovita štafeta. Naši momci voze sprint trke, a ako se neko plasira medju prvih 60, nastupiće i u Poteri. Inače ovo je sedmo po redu Letnje roller-ski Svetsko prvenstvo, a prvo je organizovano 2006. godine u ski centru Ufa u Rusiji.

      Za skijanje.rs, Petrović Milanko

Linkovi:

Galerija slika

Komentari