Oprema Prateća oprema Garmin Fenix - Prvi sportski GPS sat za aktivnosti u prirodi

Garmin Fenix - Prvi sportski GPS sat za aktivnosti u prirodi

Garminfenix73300x200

Predstavljamo vam prvi sportski GPS sat za aktivnosti u prirodi s kojim ce biti oduševljeni planinari, alpinisti, biciklisti, lovci.

Fenix pruža pored navigacije i mogucnost vracanja na pocetnu tacku, kao i putne informacije koje ce vam pomoci tokom izazovnih avantura van obeležnih staza. Njegovi ugradeni senzori pokazuju  smer kretanja, nadmorsku visinu i promena vremenskih uslova.

-Fenixovi ABC senzori (od engl. Altimeter, Barometer i Compass) pružaju informacije u realnom vremenu. Dok visinomer daje podatke nagiba i prati uspon i pad, barometar može biti korišcen za predvidanje promene vremena prikazujuci trendove atmosferskog pritiska, a 3-osni elektronski kompas pokazuje smer bez obzira da li se krecete ili ne. Ugradeni GPS prijemnik omogucuje auto kalibraciju ABC senzora i postavljanje vremena na osnovu lokacije. Za veoma tacna temperaturna ocitavanja, Fenix možete upariti sa Tempe - Garminovim  senzorom za temperaturu.

-Sa klasicnim okruglim dizajnom, robustnim i cvrstim kucištem uz ekran od mineralnog stakla otporan na ogrebotine izdržace najzahtevnije uslove upotrebe.Po pojavljivanju je dobio odlicne ocene od strane profesionalnih korisnika - službi spasavanja, specijalnih jedinica vojske i policije. 

-Fenix sadrži navigacione opcije kojima se mogu planirati putovanja ili rute, cuvati pozicije kao što su kampovi ili intresantne tacke,uz aktivno snimanje traga kretanja. Navigaciona strelica omogucuje jasno navodenje, a TrackBack funkcija vas može voditi prethodno snimljenim zapisom traga tako da uvek možete pronaci put kuci u slucaju potrebe ili u lošim vremenskim uslovima.
U memoriju sata je ucitana bazna kartu sveta prikazujuci npr. najbliži grad.

-Koristeci BaseCamp aplikaciju, korisnici mogu planirati putovanje i razmenjivati svoje avanture sa ostalim korisnicima. Uz bežicnu ANT+ tehnologiju  je moguca razmena tragova, tacaka, ruta i geocache-va sa drugim kompatibilnim Garmin uredajima.

-Poput Garmin sportskih satova za trcanje, Fenix daje podatke u realnom vremenu, kao što su udaljenost, tempo, potrošene kalorije, prateci napredak nakon vaših avantura što je korisno za pracenje fitness aktivnosti izvan staza.

-Fenix je kompatibilan s Garmin HR senzorom broja otkucaja srca i sa GSC-10 senzorom kadence za broj obrtaja pedala u minuti tokom vožnje bicikla.
Vodootporan do 50m i ekranom sa pozadinskim osvetljenjem,fenix ima bateriju autonomije do 50 sati u GPS modu, ili do 6 nedelja u modu sata.

-Osnovne funkcije sata ukljucuju alarme, melodije zvona, vibraciju, štopericu,i svetski sat s mogucnošcu prikaza nekoliko vremenskih zona odjednom.

-Za kraj treba da navedemo da postoji i Premium paket sa premijum HR senzor trakom i dodatnom narukvicom u naradžastoj boji.


          Uvoznik Garmin Srbija:
          Info Team d.o.o, Bulevar kralja Aleksandra 193, Beograd
          www.garmin.rs
          www.infoteam.rs

 

Galerija slika

Srodne strane
Garmin Virb Elite300
Garmin Virb akcione kamere!

Pre nekog vremena su nam na srpsko tržište stigle Garmin Virb akcione kamere u dve verzije koju su Garminov pandan Go Pro...

15 1
Snow Mule

Skijanje je cool sport. Ako ste roditelj, znate da se klinci vesele svakom odlasku na snežne padine. Svi se možemo zabaviti. No,...