Saveti Škole skijanja Škola skijanja Ski kluba PROFI - Užice

Škola skijanja Ski kluba PROFI - Užice

Ski Profi 300x200

Ski klub PROFI - Užice je osnovan 2010.godine sa ciljem da što kvalitetnije i organizovanije prenesemo svoja znanja i veštine mladim naraštajima. U okviru kluba funkcioniše škola skijanja za decu i odrasle na Zlatiboru na stazi Obudojevica. Naši instruktori su profesori fizičkog vaspitanja sa višegodišnjem iskustvom koji svojim znanjem i pedagoškim pristupom omogućavaju brzo savladavanje osnovnih i naprednih tehnika skijanja.

Ski klub „ PROFI“- Užice poseduje svoju stazu za školu skijanja na Obudojevici. Skijalište Obudojevica se nalazi u samom turističkom centru planine Zlatibor. Obudojevica je idealno skijalište za početnu obuku i preporučuje se svima koji prvi put staju na skije.

U okviru kluba radi i SKI RENTA (iznajmljivanje ski opreme) koja pruža usluge svim skijašima. U prostorijama objekta Nacionalna kuća M u samom centru Zlatibora nalazi se naša SKI RENTA sa ogromnim izborom skijaške opreme.

Ako želite da se vaše dete uspešno i bezbedno nauči tehnike skijanja i da vreme provodi u dobrom društvu pridružite se SKI KLUBU “ PROFI”.

Ski klub „ PROFI“- Užice - osnovne informacije:
Kontakt osoba:    Nebojša Zarić
Adresa kluba:      Milovana Glišića 10, 31000 Užice
Kontakt telefon:  +381 64 157-2-157
E-mail:               nebojsazaric@yahoo.com

Ski klub Profi otvara ski rentu na Torniku počev od 26.12.2014 kada je i ski opening na Torniku.

Skijanjem, odnosno boravkom u prirodi uz fizičke aktivnosti višestruko je značajno za svaki organizam: poboljšava krvnu sliku, jača koštanu srž i mišićna vlakna. Skijanje pruža neizmerna psihofizička zadovoljstva i uživanja. Hladnoća, vetar i drugi vremenski uslovi korisno utiču na stvaranje otpornosti organizma, one ga čeliče.


Skijanje će kod dece razviti i mnoge pozitivne crte karaktera, kao smelost, sigurnost, disciplinu, odlučnost, istrajnost, razbija nepotreban strah i nesigurnost.

 


Srodne strane
SST 250x170
Škola skijanja SNOW STARS TEAM - Kopaonik

Škola skijanja SNOW STARS TEAM - Kopaonik 36350 Kopaonik,   Tel: 065 55 82 856                        ...

skiskolacigotalogo301x200
Škola skijanja ČIGOTA - Zlatibor

Tokom sezone 2018/2019 nastavlja sa radom škola skijanja i snoubordinga u najvećem turističkom centru u zemlji - Zlatiboru i trajaće tokom cele...

aki0
Škola skijanje AKI - Goč

Ski i Snowboard škola "AKI" je nastala i započela sa radom sezone 2005/06. na planini Goč. Osnivac je Andrija Ðurdević, diplomirani profesor...