Saveti Škole skijanja Škola skijanja ČIGOTA - Zlatibor

Škola skijanja ČIGOTA - Zlatibor

skiskolacigotalogo301x200

Tokom sezone 2018/2019 nastavlja sa radom škola skijanja i snoubordinga u najvećem turističkom centru u zemlji - Zlatiboru i trajaće tokom cele sezone. Ski škola Čigota ima dugogodišnju tradiciju i u svom sastavu ima 10 učitelja skijanja, vrhunskih skijaša koji poseduju odgovarajuće licence, bivših takmičara, kako u skijanju, tako i u snowboarding-u.

 

Bezbednost polaznika nam je na prvom mestu, i kroz zabavan i jedinstven metod učenja, trudimo se da svakom našem polazniku obezbedimo vrhunske uslove za dalje napredovanje, učenje i razvoj.

Škola je koncipirana tako da je moguće birati između individualne i grupne obuke. Obuka je prilagođena deci i odraslima na svim nivoima znanja, tako da polaznici mogu biti početnici, ali i napredni skijaši i borderi. Za različite nivoe znanja predviđeni su različiti programi obuke, koji doprinose značajnom unapređenju veštine skijanja ili bordovanja, bez obzira na kom startnom nivou se polaznik nalazio u momentu upisivanja u školu. Nakon uspešnog završetka obuke polaznici škole dobijaju odgovarajuće diplome.

Jedna od dodatnih prednosti pohađanja Ski škole Čigota je i ta da je u sklopu škole na raspolaganju i ski rental Beosporta gde po pristupačnim cenama možete iznajmiti skije i opremu renomiranih svetskih brendova i to sa velikim popustom. Ukoliko se niste odlučili za kupovinu skija ili bordova u našem rental centru možete iznajmiti najnovije modele karving skija i snoubordova, kao i dodatne opreme po izuzetno povoljnim  cenama. U pauzama između časova skijanja polaznici se mogu okrepiti u restoranu koji je u sklopu ski škole i rental centra.

Obuka polaznika traje tokom cele sezone.

Korisni linkovi:

http://www.beosport.com/

https://www.facebook.com/skiskolacigota/

Škola skijanja Čigota

 


Srodne strane
SST 250x170
Škola skijanja SNOW STARS TEAM - Kopaonik

Škola skijanja SNOW STARS TEAM - Kopaonik 36350 Kopaonik,   Tel: 065 55 82 856                        ...

aki0
Škola skijanje AKI - Goč

Ski i Snowboard škola "AKI" je nastala i započela sa radom sezone 2005/06. na planini Goč. Osnivac je Andrija Ðurdević, diplomirani profesor...

Ski Profi 300x200
Škola skijanja Ski kluba PROFI - Užice

Ski klub PROFI - Užice je osnovan 2010.godine sa ciljem da što kvalitetnije i organizovanije prenesemo svoja znanja i veštine mladim naraštajima....