Vesti Vranje - Održano drugo kolo takmičenja u slalomu na rolerima

Vranje - Održano drugo kolo takmičenja u slalomu na rolerima

Vranje | 31.05.2015. | Ski klub Besna Kobila
vranje31052015640

U nedelju 31.05.2015. u Vranju u ulici Jovana Hadživasiljevića održano je drugo kolo u okviru međuškolskog takmičenja u disciplini slalom na rolerima. Najviše uspeha i danas kao i u prvom kolu imali su đaci osnovne škole Vuk Karadži, drugi su bili učenici o.š. Branko Radičević, a treći su bili učenici o.š. Svetozar Marković.

U ukupnom palsamanu posle dva kola takmičenja najviše bodova sakupili su učenici o.š. Vuk Karadžić, a za njima slede učenici o.š. Branko Radičević i Svetozar Marković.

Narednog vikenda očekuje nas treće, ujedno i poslednje kolo ovog zanimljivog takmičenja. Poenta ovakvog vida takmičenja je omasovljavanje ovog sporta i bavljenje što većeg broja dece sportom i fizičkom aktivnosti. Da podsetimo da je školska liga počela na Besnoj kobili 02.05., nastavljena je dana[njom trkom, a biće završena 07.06.2015. godine trećom trkom u gradskom parku.

Trka je organizovana pod pokroviteljstvom grada Vranja, Sportskog saveza grada, Mesnom zajednicom Tekija, a povodom gradske slave Svete Trojice. Svojim donacijama trku su pomogli fotot studio Mladoženja, moto shop Bokčan i Leon conditors. Tehnički organizator i ovoga puta bio je Ski klub Besna Kobila.

 

Galerija slika

Komentari