Vesti Stara planina - Asfaltirana saobraćajnica na Jabučkom ravništu

Stara planina - Asfaltirana saobraćajnica na Jabučkom ravništu

Stara planina | 09.08.2012. | vesti.knjazevac.org.rs
DSCF1844a

Pre nedelju dana na prostoru oko novog hotela "Stara planina"  na Jabučkom ravništu  završena je izgradnja saobraćajnice koja doseže do samog vrha Jabučkog ravništa sa pristupnim krakovima prema novim hotelima kao i prilaznim i odlaznim putevima. Može se reći da je kvalitet radova kao i same podloge – asfalta na zavidnom nivou. Saobraćajnica je upotpunjenja potrebnom signalizacijom – znakovima i linijama horizontalne vertikalne signalizacije. Saobraćajnica se završava kružnim tokom.

Pored saobraćajnice – kolovoza uporedo je izgrađena i pešačka staza koja je popločana "behaton" kockama. Da utisak bude potpun, celom dužinom saobraćajnice je postavljena moderna rasveta. Pre asfaltiranja odrađen je sistem kanalizacije sa šahtama koje su lepo uklopljne u novi asfalt.

Nadamo se da će ova nova ulaganja u razvoj infrastrukture na Staroj planini privući nove goste koji sada mogu nesmetano da se šetaju oko hotela.

Prednosti nove infrastukture i glatkog asfalta prvi su isprobali i mladi takmičari Ski kluba Midžor iz Knjaževca sa svojim drugarima iz Niša koji su tu trenirali na rolerima.

Galerija slika

Komentari