Vesti Srbija preko udruženja SASI na kongresu Interski 2019 u Pamporovu

Srbija preko udruženja SASI na kongresu Interski 2019 u Pamporovu

Panporovo, BUG | 07.04.2019. | sasi-ivss
595d5f2 960x584

Srpsko udruženje učitelja i trenera sportova na snegu (Serbian association of snowsports instructors - SASI) na čelu sa presednikom Udruženja Vladom Stijepovićem, od 16-19.marta 2019, uzelo je učešće na kongresu Interski koji je održan u bugarskom ski centru Pamporovo.

Naša delegacija je imala prezentaciju na bordu IVSS - Međunarodne asocijacije sportova na snegu u školama i univerzitetima (International Association Snowsports at Schools and Universities), koju je prezentovala članica Ivana Cvetković.

Na kongresu je bilo i 15 članova Ski kluba Miđžor Pirot koji su prisustvovali svim naučnim i stručnim word shopovima iz oblasti savremene problematike skijanja.

"Smatramo da je naša zemlja na dobrom putu da postane članica Interskija koja je kapa strukovnih skijaških organizacija. Veoma smo zadovoljni sa domaćinom Kongresa koji su nam izašli u susret oko samog protokola i toka programa aktivnosti na Kongresu. Planiramo da postanemo članovi Interskija Internacional do sledećeg Kongresa koji se održava u Finskoj 2023.g." - izjavio je za Skijanje.rs Vlado Stijepović.

 

Galerija slika

Komentari