Vesti Skijališta Srbije - Covid garancija na ski-pass karte

Skijališta Srbije - Covid garancija na ski-pass karte

Beograd | 17.11.2020. | Skijališta Srbije
covod gar 100x608

JP Skijališta Srbije, koje upravlja ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik, daje svojim korisnicima COVID garanciju za skijašku sezonu 2020/2021, koja podrazumeva povraćaj novčanih sredstava od neiskorišćenih ski dana u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije.

U slučaju da Javno preduzeće bude prinuđeno da zatvori ski centar/skijališta usled pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID 19, svim korisnicima usluga biće vraćena novčana sredstva po osnovu uplate ski karte, za neiskorišćene skijaške dane.  

Za korisnike sezonske ski karte povraćaj novčanih sredstava vrši se na osnovu projektovanog broja skijaških dana koje bi trebalo da imaju na raspolaganju -  za ski centar Kopaonik to je 120 dana, za ski centar Stara planina to je 100, za ski centar Tornik 80 dana.
Pravo na obračun i eventualnu isplatu, kupci sezonskih ski karti mogu ostvariti  po okončanju skijaške sezone 2020/2021 za određeno skijalište /ski centar.

NAPOMENA: Obračun i isplata naknade na prethodno navedeni način vrši se isključivo u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije!  

    Sve informacije o nacinu i uslovima kupovine mozete pronaći na sajtu Skijalista Srbije u delu Web shop ili na linku: https://shop.skipas.rs/sr/index/faq

 

Komentari