Vesti Online premijera filma - We Ride: The Story of Snowboarding

Online premijera filma - We Ride: The Story of Snowboarding

| 24.02.2013. | youtube.com/burn
22

Od nedelje 24. februara, od 19h, dostupna je online integralna verzija filma  "We Ride: The Story of Snowboarding" na linku www.youtube.com/burn. Ovaj dugometražni dokumentarni film snimljen u burn produkciji predstavlja putovanje kroz jedinstvenu istoriju snowboardinga, donoseći  emocije, strast, bunt i takmičarski duh.

Priča obuhvata vremenski period od četiri decenije, okuplja više od 20 pionira snowboardinga i  beleži trenutke koji su definisali ovaj sport. Gledaci će, po prvi put, moći da vide i istorijske snimke koji sadrže i elemente kulture, muzike, mode.

Nakon svetske premijere održane prošlog meseca, ostvarenje dobija fantastične kritike snowboarding zajednice, ali i šire, a na sledećem linku možete pogledati reakcije publike:

http://www.youtube.com/watch?v=yiuqmIv96To&feature=youtu.be

Naracija: Jason Lee  | Režija:Orlando von Einsiedel i Jon Drever | Produkcija: Grain Media

Orlando von Einsiedel je bio profesionalni snowboarder pre nego što se okrenuo filmu. Razvijajući svoj talenat od sportskih video klipova do mainstream filmova, njegovi dokumentarci su osvojili Afriku, Aziju, Ameriku i Arktik, a nastupao je na festivalima kao što su Sundance, IDFA i SXSW.  John Drever  započeo je karijeru praveći skateboard filmove pre nego što je, 2006.godine osnovao Grain sa Orlandom. Režirao je reklame za neke od najvećih svetskih brendova.

Grain je jedna od vodećih britanskih producentskih kuća koja u prethodnih nekoliko godina snimala u više od 70 država, producirala TV reklame, dokumentarne filmove, muzičke spotove i osvojila brojne nagrade.

 

Galerija slika

Komentari