Vesti Novak u trci na Malom jezeru

Novak u trci na Malom jezeru

Kopaonik | 13.02.2012. | skijalistasrbije.rs
IMG8838a

Skijališta Srbije su imala veliku čast da najboljem sportisti na svetu, Novaku Đokoviću, koji je ovih dana gost ski centra Kopaonik,  organizuju trku, kako bismo mu se, bar na ovaj simboličan način, zahvalili za sve radosti koje godinama doživljavamo prateći njegove sportske uspehe. Trka u disciplini veleslalom organizovana je na stazi Malo jezero.

Iako prvo mesto na ATP listi ne prepušta nikome, ovaj put je plasman na prva tri mesta prepustio svom mlađem bratu i prijateljima i plasirao se na, solidno, četvrto mesto.

Skijališta Srbije su za prvo, drugo i treće mesto dala nagradne ski pass-eve, a Nole je na poklon dobio tabač sa vitlom, ali ovaj put igračku. Nole je često navodio u intervjuima da je skijanje, a ne tenis, njegova prva ljubav i da su se, u vreme kada je počinjao da trenira oba sporta, dvoumili kojim putem će krenuti. Sreća je da je izabrao tenis u kome je danas neprikosnoven u čitavom svetu, ali se, imajući u vidu o kakvom se sportisti radi, sa sigurnošću može reći da bi, da se kojim slučajem odlučio za skijanje, i tu bio bez premca.

skijalistasrbije.rs

Galerija slika

Komentari