Vesti Kopaonik, Tornik, Stara planina - Adrenalin vikend od 21. do 23. jula

Kopaonik, Tornik, Stara planina - Adrenalin vikend od 21. do 23. jula

Kopaonik, Tornik, Stara planina | 19.07.2017. | Skijališta Srbije
torik img 800x486

Adrenalin vikend u planinskim centrima počinje u petak, 21. jula i traje do nedelje 23. jula. Ovaj vikend je drugi po redu tematski vikend u okviru kojeg Skijališta Srbije odobravaju popust od 15 posto na cenu pojedinačnih karata za zip line, bob na šinama i tjubing. Tokom trajanja Adrenalin vikenda za decu važi popust na sve sadržaje.

Ljubiteljima prirode koji odmor provode na većoj nadmorskoj visini, pored ovih sadržaja, na raspolaganju su panoramske vožnje žičarom, pešačke ture, trim staza, avantura park, mini golf, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i fudbal, kao i mountain bike i mountin kart sa pratećim stazama.

Letnja sezona u planinskim centrima počela je početkom juna meseca, a za to vreme na sadržajima Skijališta Srbije ostvareno je više od 18 hiljada vožnji.

Nakon ovog vikenda, posetioce tokom leta očekuju još dva promotivna perioda, u pitanju su “Avantura vikend” i vikend pod nazivom “Planina za sve”.

Zabavni sadržaji na Kopaoniku za posetioce rade od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 9 do 16 časova.  Tornik je otvoren svakog dana od 11 do 17.30 časova.

 

Komentari