Vesti Kopaonik - Novi hotel Viceroy se otvara 5 decembra

Kopaonik - Novi hotel Viceroy se otvara 5 decembra

Kopaonik | 27.08.2020. | eKapija
Viceroy Kopaonik 4 1000x608

Otvaranje hotela Viceroy Kopaonik Serbia bice 5. decembra 2020, najavio je generalni menadžer hotela, Goran Kovačević. On je na online konferenciji u organizaciji kompanije Color Media Communications, dodao da je cela situacija sa pandemijom koronavirusa uzrokovala da se datum otvaranja pomeri.

Novi hotel je izgraden na mestu gde je nakada bio hotel "Jugobanka".

I na sajtu čuvene internacionalne hotelske grupacije "Viceroy", navodi se da ce hotel na Kopaoniku "debitovati" u zimu 2020. Viceroy Kopaonik Serbia rezultat je partnerstva Viceroy Hotel Group i KPI doo iz Beograda, privatne firme specijalizovane za nekretnine i investicije u centralnoj i istočnoj Evropi.

Hotel će imati 119 soba, a inspirisan je lokalnim stilom, koji se bazira na prirodnim lepotama i pejzažima Suvog rudišta. Gostima će biti na raspolaganju četiri mesta za ručavanje, uključujući skijaški salon Apres sa prekrasnim pogledom na planine.

Hotel je opremljen i spa centrom sa šest tretmana, kozmetičkom laboratorijom, zatvorenim bazenom i turskim kupatilom.

U dizajnu preovladuju prirodne boje tamnog drveta kombinovane sa čistim belim detaljima, uz obilje prozora i otvorenih prostorija iz kojih će se pružati spektakularan pogled na okolinu.

     Foto: viceroyhotelsandresorts.com

Galerija slika

Komentari