Vesti Jahorinia - 8. marta besplatno skijanje za dame

Jahorinia - 8. marta besplatno skijanje za dame

Jahorinia | 05.03.2021. | oc-jahorina
8. mart Jahorina 100x608

Uslovi za skijanje na olimpijskoj planini Jahorini su odlični a za vikend su najavljene i nove snežne padavine. Trenutno na Jahorini ima 55 cm utabanog snega na ski stazama koje su odlično pripremljene, i skijašima je na raspolaganju svih 46 km ski staza.

Sistem osnežavanja je u pogonu kada god to vremenski uslovi dozvoljavaju a u skladu sa vremenskom prognozom najavljeni su i novi temperaturni minusi koji će sigurno pogodovati organizaciji skijanja na ovoj planini i u narednim danima.

Olimpijski centar Jahorina povodom međunarodnog dana žena, 8. marta sada već tradicionalno poklanja svim damama besplatno dnevno ali i noćno skijanje.

Od 11. do 14. marta u okviru poslednjeg promo perioda sa nazivom "Winter is here to stay", važiće popust na od 20% na sve ski karte koje se iskoriste u okviru navedenog termina.

Iz Olimpijskog centra Jahorina apeluju na sve skijaše i posetioce planine Jahorine da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mera u cilju zaštite zdravlja i što bezbrižnijeg boravka na Jahorini.

 

Komentari