Vesti Jahorina - Trka poznatih u subotu 2.marta 2019

Jahorina - Trka poznatih u subotu 2.marta 2019

Jahorina | 28.02.2019.
Trka poznatih Jahorina2 Foto Promo900x548

Trka poznatih ljubitelja Jahorine se održava po drugi put, u subotu 02. marta 2019. Zbog velikog prošlogodišnjeg interesovanja sada sa otvorenim zabavno rekreacionim programom preko dana i cjelovečernjom zabavom.

Trka poznatih će se ove godine održati u dva dijela. Prva sa početkom u 14.00h kada će nastupiti takmičari poznatog udruženja slavnih “međedi” i u 17.00 kada će uslijediti drugi dio trke poznatih gdje će kao i predhodne godine učešće uzeti i brojne javne ličnosti iz svijeta sporta, muzike, kulture i biznisa. Trka će se održati na označenom dijelu staze “Poljice” sa startom “Prevoj šator” i ciljem restoran “Koliba”. Staza je duga 500 metara.

Ovogodišnja Trka poznatih ljubitelja Jahorine okupiće veliki broj poznatih ličnosti poput Bojana Križaja, Frane Lasića, Branimira Rađenovića, Marka Markovića, Nenada Šarenca, Mirjane Mauri, Belme Pejčanin, Peđe Bajovića, Tomislava Cvitanušića, Damira Smajića, Nevena Boškovića, Omara Krivošije, Veselina Jevrosimovića, Srđana Mijatovića, Seje Sofića i mnogih drugih. Prijaviti se mogu svi ljubitelji planine i uzeti učešće u ovoj simpatičnoj trci sa poznatim licima.


Prijava se vrši na stranici www.trkapoznatih.com, na vrlo jednostavan način. Bitno za istaći da organizatori sav novac od prijava za kotizacije 02.03.2019. u večernjem terminu javno dodeljuju u humanitarne svrhe i to predstavniku Roditeljske kuće u Sarajevu, tako da ova trka ima i društveno odgovorni karakter.

Dobre zabave neće izostati, jer će se pored DJ-a i odličnih voditelja trke, inače veoma poznatih stand-up komičara Hazima Mujčinovića i Peđe Bajovića, za dobar provod pobrinuti Lexington band, koji će sve prisutne zabavljati uz svoje najveće hitove. Pored dobre zabave, svi posetioci Jahorine u ciljnoj ravnini staze Poljice, moći će uživati u besplatnom jahorinskom domaćem čaju i kuvanom vinu, ali i besplatnom noćnom skijanju od 17h.

Organizatori trke su kompanija Comtrade, hotel Termag Jahorina i Olimpijski centar Jahorina sa prijateljima.

 

Komentari