Vesti Jahorina - Prodat istiomeni devastirani hotel

Jahorina - Prodat istiomeni devastirani hotel

Jahorina | 05.08.2019. | ekapija.com
Jednosed 3 jah live 800x2

Novosadski Galens invest sredinom jula 2019. je kupio devastirani hotel Jahorina na istoimenoj planini. U planu je izgranja luksuznog planinskog rizorta koji će se sastojati od hotelskog i apartmanskog dela sa više od 40.000 m2 izgrađenog prostora.

- Planirani hotel visoke kategorizacije imaće određen broj luks soba, igraonicu za decu, restorane, kafe bar i centralni hol, odnosno prostor koji turistima pruža svojevrsno utočište od promenjivog vremena. Komoditet smeštajnih jedinica je iznad svakog standarda i modernih trendova minimalizacije i uštede na gostima. I najzahtevniji gosti biće u mogućnosti da se osećaju kao kod kuće i bolje od toga - poručili su iz Galens investa.

Osim planiranih soba, kompleks će sadržati i određen broj apartmana namenjenih prodaji.

- Za goste, kao i za posetioce biće na raspolaganju hotelski velnes i fitnes centar koji će ponuditi spa zonu sa bazenima, teretanu kao i mnoštvo pratećeg sadržaja - ističu iz novosadske kompanije.

Galens invest, koji se bavi izgradnjom stambenih, poslovnih i turističkih objekata dokapitalizovao je Pavlović banku sa fočanskom kompanijom Pavgord čime su postali vlasnici 40% akcija pomenute banke.

- Dokapitalizacijom Pavlović banke i kupovinom hotela na Jahorini kompanija Galens invest želi da svoje dugogodišnje uspešno poslovanje proširi na tržište Republike Srpske - kažu za eKapiju.

Galens invest uz strateško poslovno partnerstvo sa kompanijom Pavgord planira da investira više od 50 mil EUR u RS u narednom periodu.

    Izvor: eKapija

 

Komentari