Vesti Jahorina - Prezentacija letnje ponude

Jahorina - Prezentacija letnje ponude

Jahorina | 09.08.2017. | OC Jahorina
jah leto 800x486

Na Janorini će se, u četvrtak, 10. avgusta 2017 godine, od 11:00 časova na platou Poljice (terasa „Kolibe" hotela Termag) održati promocija letnjih sadržaja olimpijske planine Jahorine koja postaje destinacija broj 1 i u letnjem periodu. Promociju organizuje Olimpijski centar Jahorina zajedno sa Udruženjem hotelijera, Udruženjem vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo.

U okviru promocije ponude organizuje se konferencija za medije, koktel dobrodošlice kao i mogućnost gratis korištenja mnogobrojnih sadržaja. Na konferenciji će govoriti V.D. direktora Olimpijskog centra Jahorina, predstavnik Udruženja hotelijera, Udruženja vikend kuća kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

Samo na 20 minuta vožnje od grada, pored svežeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti među kojima se izdvaja: panoramska vožnja šestosedom, šetnje planinskim stazama, vožnje mountain bikom (korpe šestoseda imaju instalirane nosače za bicikle), vožnju kvadovima, tjubing, paraglajding, paintball, branje lekovitog bilja i borovnica, a pored odlične wellness i gastro ponude tu su i travnati fudbalski teren kao i tereni za male sportove.

Svi posetioci će biti u prilici da besplatno koriste šestosed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.

 

Komentari