Vesti Jahaorina - Sastanak Operativnog tima za zimsku sezonu

Jahaorina - Sastanak Operativnog tima za zimsku sezonu

Jahorina | 11.10.2018. | OC
jah 13sep TOIS 1

Kategorije

U cilju adekvatne pripreme nove zimske sezone na Jahorini, održan je sastanak operativnog tima. Na ovom sastanku izložen je plan rada i rasporeda aktivnosti OC Jahorina za zimsku sezonu 2018/2019.

Raspravljalo se o obezbjeđenju uslova za rad ski centra od naplate parkinga, čišćenja puta i ski centra, medicinske pomoći, konstantnog prisustva policijske patrole, inspekcijske kontrole, komunalne policije, do nesmetanog obezbeđenja električne energije, rasvete i vode.

Na sastanku operativnog tima Jahorine za narednu zimsku sezonu takođe se govorilo o promociji destinacije Jahorina koja je svakako bitan segment jedne ozbiljne turističke destinacije, kakva je Jahorina zapravo.

U skladu sa tim precizirali su se detalji u vezi sa organizacijom koncertnih i takmičarskih manifestacija od kojih je prvi na redu koncert Svetlane Cece Ražnatović 1.12.2018. godine povodom zvaničnog otvaranja sistema veštačkog osnežavanja.

Nakon koncerta Cece, u planu je, od 13. do 16. decembra, trodnevni retro ski opening koji će uz bogat zabavni i takmičarski program posetiocima pružiti odličnu zabavu uz koncert Crvene Jabuke.

 

Galerija slika

Komentari