Vesti Hotel "Stara planina" se otvara od nove 2012. godine

Hotel "Stara planina" se otvara od nove 2012. godine

Stara planina | 26.10.2011. | Skijanje.rs
hstaraplaninalogo

Stara Planina Hotel & Spa ima 4 zvezdice prema internacionalnim hotelskim standardima i nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine - Jabuckom ravništu, na 1.350m nadmorske visine.
Hotel je kapaciteta 146 smeštajnih jedinca u okviru kojeg ima dvokrevetne sobe, apartmane i predsednicki apartman. Gostima su na raspolaganju 3 konferencijske sale, restoran, picerija, bar, decija igraonica, klizalište, wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom, frizerski salon, bankomat, menjacnica, prodavnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, usluga recepcije 24h i podzemna garaža.

Pravu atrakciju ove godine predstavljace prva gondola u Srbiji koja ce skijaše prevoziti od hotela do vrha Babin zub, odake polaze ski staze ukupne dužine 13km.

Sve sobe i apartmani su modernog i prijatnog dizajna, opremljeni prema internacionalnim hotelskim standardima i sadrže: radni sto, mini bar, fen, elektronski sef, bežicni internet, telefon i LCD televizor. Wellness & Spa centar se prostire na 1000m², a boravak u njemu doprinosi relaksaciji i efikasnom oporavku

Posebna atrakcija u toku zimske sezone je klizalište na otvorenom, uz mogucnost iznajmljivanja klizaljki.
Skijašnica u okviru hotela nalazi se na svega 50m od pocetne stanice gondole i u njoj gosti mogu da iznajme, odlože i servisiraju ski opremu.

Hotel „Stara planina” udaljen je 70km od Niša i 50km od Knjaževca i Pirota. Od Beograda je udaljen 330km, a od Sofije 120km. Najbliže naseljeno mesto je selo Kalna (u opština Knjaževac) udaljeno 20km od lokacije Jabucko Ravnište, gde se nalazi hotel „Stara planina”.

Objavljen je i cenovnok boravka u ovom hotelu od nove 2012. godine.


Koristan kontakt: Supernova travel - Beograd

Galerija slika

Komentari