Vesti Atomic - Ski cipele za sezonu 2018-2019

Atomic - Ski cipele za sezonu 2018-2019

| 04.01.2019. | Beosport
atomic noviteti beosport 2 1200x730

Dobar par skija ništa ne znači bez jednako kvalitetnog para ski cipela. Kako bi se ostvarila potpuna kontrola nad ovim super skijama Atomic je proizveo novi model pancerica. HAWX PRIME 110 S su jednako revolucionarne koliko i same Redster skije.

Za potpunu i maksimalnu udobnost Atomic vam predstavlja ski cipele koje se u potpunosti oblikuju prema građi vašeg stopala.

  - MEMORY FIT omogućava da se pancerica uz pomoć High-heathing tehnologije oblikuje prema vama za svega nekoliko minuta.
  - POWER SHIFT vam daje mogućnost da pomerate granicu do koje možete da se nagnete unapred, kao i smanjenje i povećanje fleksibilnosti same pancerice.
  - PROLITE je karakteristika koja ovu cipelu čini zaista revolucionarnom.  Ski cipele nikada nisu bile lakše zahvaljujući ovoj tehnologiji. Prolite čini cipelu lakšom dok je u isto vreme fokusira na stabilnost u ključnim tačkama.

 Atomic vam je priredio model koji vam omogućava visoku personalizaciju, stabilnost, preciznost, a sve to kroz smanjenje težine cipele.

Brzina kretanja i skretanja nikad nije bila veća dok na scenu nije stupio Atomic sa svojim modelom skija i cipela. Pomeranje granica nije strana stvar za Atomic, ali ovaj put je austrijski proizvođač zaista uspeo da zaseni sve svoje konkurente. Mirenje velikih brzina i potpune kontrole zvuči kao nemoguć zadatak, ali izgleda da je Redster u kombinaciji sa Hawx ski cipelama uspeo taj isti zadatak da reši.

Kao i uvek Beosport je tu da vam obezbedi goruće modele iz ski sveta. Potražite ove super skije i pancerice u nekoj od naših prodavnica.

 

Komentari