Vesti Alpsko Paraolimpijsko skijanje - Nastavak priprema Jugoslava Miloševića

Alpsko Paraolimpijsko skijanje - Nastavak priprema Jugoslava Miloševića

| 23.10.2013. | Skijanje.rs
jugoslavokt2013800x486

Nakon kratke pauze uslovljene lošim vremenskim uslovima u francuskom skijalištu Tignes a u skladu sa planom i programom priprema za PWG Sochi 2014, naš jedini reprezentativac u Alpskom paraolimpijskom skijanju Jugoslav Milošević nastavlja sa pripremama od 19. do 27. oktobra na treningu sa Austrijskom paraolimpijskom A reprezentacijom u tehničkim disciplinama. Trening se odvija  u Austriji na glečeru Stuibain, pored Innsbruck-a. U okviru ovog treninga planiran je jedan dan treninga brzih diciplina na susednom glečeru Pitztal sa Ruskom paraolimpijskom A reprezentacijom.  U ovom periodu planirano je pet dana veleslalomskog, tri dana slalomskog i jedan dan super-veleslalomskog treninga.

“Uslovi na treningu su sjajni, vremenske prilike nam idu na ruku i ono što posebno želim da istaknem su uslovi za rad i napredak koje mi je obezbedila Austrijska reprezentacija i njihov stručni tim.”- reči su našeg reprezentativca Jugoslava Miloševića.

Početak takmičarske sezone se bliži i prve trke na kojima će učestvovati Jugoslav Milošević su već na programu sredinom novembra meseca u poznatoj ski hali u holandskom gradu Landgraaf-u. Na programu su dve trke slaloma. 

“Pripreme se bliže kraju, forma je na zadovoljavajućem nivou  za ovaj deo sezone i završetak priprema je predvidjen za sledeću nedelju sa Srpskom Alpskom reprezentacijom takodje u Austriji na glečeru Moeltal. Ovom prilikom bih se zahvalio, pre svega, Nacionalnom Paraolimpijskom komitetu Srbije (POKS) kao i Skijaškom savezu Srbije bez čije pomoći ovi trenizi ne bi bili realizovani.” – rekao je za Ski portal Skijanje.rs  Jugoslav Milošević

Nadamo se uspešnom startu takmičarskog dela sezone i želimo puno uspeha našem jedinom reprezentativcu u Alpskom paraolimpijskom skijanju Jugoslavu Miloševiću.

Galerija slika

Komentari