Oprema Prodavnice ski opreme G1 snow store - Kopaonik

G1 snow store - Kopaonik

G1 84 600x400

"G1 snow store" se nalazi u novo otvorenom Hotelu Grey na Kopaoniku na stazi Karaman greben. Na donjem spratu (novo -1) hotel svojim gostima ali i svim gostima Kopaonika na jednom mestu nudi rental i servis ski opreme kao i prodavnicu zimske sportske opreme.

Informacije o ponudi na tel: +381 65 35 55 566

 


G1 snow store

U takozvanom "tvrdom" programu dominiraju brendovi Fischer i Head sa najnovijim modelima ski opreke koja se na Kopaoniku samo u ovoj radnji može i kupiti.

Naravno, tu je i veliki izbor ostale kvalitetne zimske sportske opreme kao što su "bolle" kacige i naočare, "reusch" rukavice, kape i "x socks" kompresione čarape.

 Fischer super test "Test and Buy"

Predstavlja mogućnost testiranja ski opreme pre kupovine. Fischer super test "Test and Buy" traje do 01.03.2016. Svi skijaši mogu da testiraju najnovije modele Fischer skija (RC4 WC FIS, RC4 Superior Pro, RS4 Superior SC, Progresor serija itd). Test podrazumeva da skijaš može u trajanju od 4h da testira pomenute modele. Test svih skija kosta 3000din. Ukoliko se odluči za kupovinu bilo kojeg modela skija pa i onih koje nisu na testu novih iz radnje dobija popust u iznosu testa, tako da test ispada gratis a lice dobija popust od 3000din + dodatnih 10% za gotovinu.

 Ski servis / rental - G1 snow store

U okviru rentala u ponudi je 350 kompleta potpuno novih rental skija Head, Fischer i Elan. 100 VIP modela je dostupno za rent po pristupačnim cenama. Na novim mašinama radi se kompletan servis skija a u ponudi je i Express Wax u trajanju od 5min za 500din sa Holmenkol voskovima. Za svu iznajmljenu opremu obezbeđeno je i čuvanje.

 


Kopaonik, staza Karaman

GRAY hotel

G1 snow store

Informacije o ponudi na tel:
+381 65 35 55 566

 


Srodne strane