Vesti Zlatibor - Otvorena letnja sezona u planinskom centru Torniku

Zlatibor - Otvorena letnja sezona u planinskom centru Torniku

Tornik, Zlatibor | 16.06.2020. | SkiS
Tormol leto 2020 960x584

Letnja sezona 2020. na Torniku otpočela je u ponedeljak, 15. juna.

Zvaničnom manifestacijom koju je upriličilo JP Skijališta Srbije obeležen je početak letnje sezone u ovom planinskom centru, a prvog dana korišćenje sadržaja je bilo bespaltno za sve posetioce.

Svima onima koji će letnji odmor i raspust provesti na Zlatiboru, na raspolaganju je žičara za panoramsku vožnju, staze za mountin bike i mountain cart, pešačke ture, veštačka stena za penjanje, e-bike, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna i tjubinga.

Pored ovih sadržaja, na Torniku su u ponudi i avantura park, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, kao i mini golf.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika izjavio je da očekuje bolju letnju sezonu od prošlogodišnje, kada je ovaj planinski centar posetilo preko 40.000 turista. “Preporuka je da se ove godine letuje u Srbiji zbog pandemije korona virusa i mi se nadamo da će to uticati na veću posećenost ski centra Tornik, koji gostima Zlatibora nudi brojne sadržaje" izjavio je Ćika i dodao da će tokom predstojeće sezone, biti i 4 promo vikenda, gde će posetiocima biti omogućen popust od 15 procenata na sve sadržaje.

Radno vreme centra će tokom leta biti svakog dana od 11 do 17.30 časova.

Otvaranje letnje sezone 2020. na Kopaoniku je zakazano za 18. juni.

 

Komentari