Vesti Uzbudljivo leto na planinama Srbije uz 4 promotivna vikenda

Uzbudljivo leto na planinama Srbije uz 4 promotivna vikenda

Kopaonik, Zlatibor i Stara Planina | 03.07.2019. | Skijališta Srbije
skis flajerleto2019 100x608

Iz Skijališta Srbije najavljuju još jedno odlično leto na srpskim planinama Kopaonik, Tornik - Zlatibor i Stara Planina. Sve posetioce očekuju veoma zanimljivi i zabavni sadržaji, a pored toga uživanje u prijatnim temperaturama na svežem planinskom vazduhu.

Tokom letnje sezone Skijališta Srbije će organizovati 4 promotivna vikenda, u okviru kojih će turisti moći da ostvare popust od 15 posto na različite sadržaje – avantura park, tjubing, zip lajn, bob na šinama, skijanje na veštačkoj stazi…

Promotivni vikendi za letnju sezonu 2019.:

1. Bike – mountain cart vikend (5. – 7. jul)
Popust od 15 posto na cenu dnevnih karta. Tokom trajanja ovog vikenda za decu važi popust na sve sadržaje.

2. Adrenalin vikend (19. – 21. jul)
Popust od 15 posto na cenu pojedinačnih karata za zip line, bob na šinama i tjubing.

3. Avantura vikend (2. – 4. avgust)
Popust od 15 posto na cenu karta. Tokom trajanja ovog vikenda, za decu važi popust na sve sadržaje

4. Planina za sve (23. – 25. avgust)
Popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karta na sve sadržaje


Posetici će ovog leta imati priliku da voze elekričnu biciklu, e.bike, koji je dostupan kako na Kopaoniku, tako i na Torniku. Posebne staze napravljenje za mountin bike i mountin cart očekuju ljubitelje adrenalina na obe planine, kao i avantura park, bob na šinama, zip lajn i tjubing staza za sankanje u letnjem periodu. Na Torniku je ljubiteljima planine dostupan multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, teren za mini golf, kao i veštačku stenu za penjanje. Oba planinska centra imaju teretanu na otvorenom kao i dečija igrališta.

I ove letnje sezone na Staroj planini će gondola raditi za panormasku vožnju za najavaljene ture, dok će najmlađi posetioci moći da uživaju na uređenom igralištu sa velikom kulom i toboganom. 

Sadržaj koji je definitivno najveća aktrakcija i koji izaziva najveće interesovanje je letnje skijanje. Staza duga preko 900 metara, najduža u Evropi, nalazi se na Kopaoniku i omogućava ljubiteljima skijanja da uživaju u svom omiljenom sportu svih 365 dana u godini.


Paralelno sa letnjom, uveliko se priprema zimska sezona.
 - Nadamo se da će sve ići kako smo zamislili i da ćemo skijaše moći da obradujemo sa čak pet novih staza na Kopaoniku. U planu je oko 5 kilometara novih staza i to na omiljenim skijaškim lokacijam, a to su Krčmar, Duboka 1, Duboka 2, Pančić i Karaman greben. Torniku odavno fale nove staze i nadamo se da ćemo za sledeću sezonu uspeti da rešimo sve dozvole i izgradimo 2 kilometara novih staza, uz proširenje sistema za veštako osnežavanje - ističu iz JP Skijališta Srbije.


         Izvor: Skijališta Srbije

 

Galerija slika

Komentari