Vesti UISS - Pobedi kolegu na belom snegu - trka instruktora skijanja na Kopaoniku

UISS - Pobedi kolegu na belom snegu - trka instruktora skijanja na Kopaoniku

Kopaomik | 14.03.2023. | UISS
uiss trka2023 960x584

Udruženje instruktora skijanja Srbije (UISS) ove 2023 godine slavi jubilej - 20 godina od osnivanja Udruženja.

Tim povodim, na Kopaoniku organizuju trku instruktora skijanja i snowboard-a, pod nazivom "Pobedi kolegu na belom snegu“, koja će se održati u ponedeljak 20. marta 2023. godine na stazi Malo jezero u večernjem terminu od 19h.

Trka se organizuje za sve ski i snowboard instruktore u muškoj i ženskoj konkurenciji, u kategorijama do 30, 31 do 50 i 50+ godina, bez obzira da li trenutno rade ili ne. Ideja je da se trka održava jednom godišnje, a sve u cilju promocije sportova na snegu i druženja instruktora.

Prijave za učešće na trci slati SMS porukom na +381 62 718718 formatu:

    Ime i prezime,
    godina rođenja,
    ski škola i 
    broj dozvole za rad.

UISS 2003-2023

Udruženje je osnovano 2003. godine pod imenom "Zbor učitelja skijanja Srbije“. U to vreme, okupljalo je najveća imena među instruktorima. Ideja i želja je bila da se okupe svi instruktori u jednu organizaciju koja bi se bavila edukacijom i poboljšanjem uslova rada svojih članova. Kasnije, ime je promenjeno u Udruženje instruktora skijanja Srbije.
UISS nastoji da ima saradnju sa svim relevantnim institucijama i organizacijama koje se bave skijanjem u Srbiji i regionu kao i da sa JP "Skijalištima Srbije“ izgradi partnerski odnos radi unapređenja sportova na snegu, kvaliteta pružanja usluge obuke skijaša, a sve u cilju poboljšanja opšte bezbednosti na stazama srpskih skijališta.

 

Galerija slika

Komentari