Vesti Šta je to i zašto BOOT FITTING

Šta je to i zašto BOOT FITTING

Beograd | 15.12.2013. | ski.rs
einlagenfraese3370x225

Ski pancerice su najvažni deo naše ski opreme. Bez odgovarajućeg osećaja u pancericama, vaša stopala će biti u grču, umorna, hladna, povređena ili imate neželjenu labavost u pancericama.

Kada stopala bole, telo nije dovoljno opušteno kako bi ste izveli pravilne zavoje na skijama. U ski obuci postoji još jedan važan faktor pored celokupne udobnosti a to je preciznost u njima dok skijamo.

Pancerica koja nema dovoljno dobar “fit”, tj. nije dobro legla na vaše stopalo i nogu, biće neudobna, ugroziće mogućnost za boljim skijanjem, može čak da nanese ozbiljne povrede. Mi Vam možemo odabrati najbolju pancericu za vaša stopala jer poseduju dugogodisnje iskustvo i internacionalne kvalifikacije i specijalne boot fitting alate za rad na ski pancericama.
 
Mnogi prodavci imaju običaj da preporuče prevelike pancerice kako bi lakše došli do prodaje ali takve pancerice obično postanu problem već posle nekoliko dana skijanja. Dok ste bili u prodavnici osećali ste se udobno i odlično u njima. Vrlo brzo se ispostavi da su one bile prevelike ili preširoke za vaša stopala - jednostavno nisu pravilan izbor.

Idealna ski obuća ne košta ništa više od one pogrešne, prema tome oprobajte se u novim ski pancericama koje nude optimalan balans između udobnosti i preciznosti za bezbednije, udobnije i bolje skijanje.


      Više informacija - Prilagođavanje ski cipela (Boot Fitting) - Beosport

Komentari