Vesti Ski škole strateški partneri Skijališta Srbije

Ski škole strateški partneri Skijališta Srbije

Beograd | 15.05.2013. | Skis.rs
002 480

„Naša saradnja predstavlja ogledalo uspeha i preduzeća i ski škola. Unapređenjem rada, zajedničkim idejama možemo da steknemo poverenje velikog broja turista i time veći broj polaznika ski škola. Ski škole su strateški partneri Skijališta Srbije.“, rekao je v.d. direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić na sastanku sa predstavnicima ski škola koje u ski cenrima Kopaonik, Tornik na Zlatiboru i Staroj planini vrše obuku skijaša i bordera.

On je istakao da je ova sezona bila veoma uspešna što se tiče broja ostvarenih skijaških dana i dužinom trajanja sezone. „Ova sezoan je pokazatelj da su ski centri u Srbiji dostigli evropske standarde, da su skijaši zadovoljni našim uslugama. Ovo nam je motiv da budemo još bolji, a zajedničkim radom je to moguće“, rekao je Ljevnaić i pozvao ski škole da svojim idejama i raznim skijaškim animacijama doprinesu da ski staze budu interesantne posetiocima planine i nakon radnog vremena.

Predstavnici ski škola izrazili su zadovoljstvo saradnjom sa Skijalištima Srbije i izneli predloge kako unaprediti rad u ski centrima. Na sastanku je bilo reči i o tome da se organizuju tačke susreta kako bi skijaši početnici lakše mogli da lociraju svog ski instruktora. Skijališta Srbije preporučila su ski školama da svi instruktori nose zaštitne kacige kako bi svojim primerom prokazali važnost nošenja zaštitne opreme prilikom skijanja i vožnje borda.   

Na sastanku su prisustvovali predstavnici ski škola La Scuola di Schi, Bistro, M&M ski-sport sa Kopaonika, ski škola Sport Service i Ski Art & Raft sa Tornika sa Zlatibora i Snow Sports Academy sa Stare planine.

Galerija slika

Komentari