Vesti Krvavec – Dvanaesta LUŽA 2017, 15. aprila

Krvavec – Dvanaesta LUŽA 2017, 15. aprila

Krvavec | 05.04.2017. | luza.si
luza2017kr800x486

Kategorije

Sa prolećem višim temperaturama na Krvavcu se sa nestrpljenjem isčekaje  tradicionalni adrenalinski vikend - Luža, koja se po 12. put održava 15. aprila 2017. tokom uskršnjeg vikenda a otganizator je udruženje "DOBR" iz Kranja.

Događaj, gde se zimska i letnja sezona spajaju u spektakularnom iskustvu popularan je u celoj Sloveniji a i šire. Svake godine, pored brojnih poznatih lica iz sveta sporta privlači sve veći broj gostiju i učesnika iz inostranstva.

Opet se očekuju spektakularni skokovi, maštoviti kostimi i odgovor na večito pitanje - ko će ove godine uspeti da pofura baru? Od sezone u sezonu smo svedoci da su sve bolji i atraktivniji trikovi kojima nas takmičari svojom smelošću odsustvljaju bez daha. Sve ovo garantuje nezaboravano događanje na Luži 2017!

Ako mislite da možete na skijama ili bordu preći preko bare (bazena sa vodom dugod 25m) prijavite se za takmičenje ili jednostavno dođite, navijajte i uživajte u opuštenoj i zabavnoj atmosferi i veštini takmičara.

Luža se održava u subotu 15. aprila 2017 na Plaži na Krvavcu, a program kreće od 11h. Navijači plaćaju 15 eur za povratnu vožnju gondolom i četvorosedom i konzumaciju za piće.


                   Detaljnije: www.luza.si

 

Galerija slika

Komentari