Vesti Kopaonik, Tornik - Vreme je za Avantura vikend

Kopaonik, Tornik - Vreme je za Avantura vikend

Kopaonik, Tornik | 02.08.2017. | Skijališta Srbije
076 zip 592x360

Od petaka, 4. avgusta, pa do nedelje, 6. avgusta, na Kopaoniku i na Torniku na Zlatiboru počinje Avantura vikend, u okviru koga će posetioci ovih planinskih centara moći da iskoriste popust od 15 posto na adrenalinske, odnosno avantura sadržaje.

„Na Kopaniku će tokom tri dana vikenda važiti popust na cenu karta za bob na šinama, zip lajn i tjubing, a u tom periodu će na Torniku važiti popust na cenu karta za avantura park. Tokom promotivnog vikenda, za decu važi popust na sve sadržaje“, izjavio je v.d. direktora Skijališta Srbije Dejan Ćika.

On je izrazio zadovoljstvo ovogodišnjom posetom domaćih planinskih centra i rekao da su već oboreni rekordi. „Od početka letnje sezone na Torniku na Zlatiboru, broj vožnji je povećan za 53 posto, dok je na Kopaoniku broj prolaza na letnjim sadržajima povećan za čak 66 posto u odnosu na prethodnu godinu. Prijatne planinske temperature i brojni sadržaji koji su na raspolaganju kako u hotelskoj, tako i u vanhotelskoj ponudi, tokom prethodnog vikenda privukli su veliki broj gostiju, pa je tako zabeležena najveća poseta od početka sezone“, istakao je Ćika.

Direktor Skijališta Srbije očekuje da će do kraja leta broj gostiju na Kopaoniku i Torniku biti još veći, s obzirom da je avgust mesec kada je poseta uvek u porastu.

Turistima je, pored sadražaja za koje ovog vikenda mogu ostvariti popust, na raspolaganju panoramska vožnja žičarom, staze za planinski biciklizam, mountain cart, tereni za mini golf, multifunkcionalni teren za košarku, mini fubal i tenis, kao i mnoge druge zanimljive aktivnosti. 

Do kraja leta, posetioce očekuje još jedan promotivni vikend, u okviru koga će se odobravati popust na sve sadržaje.

 

Komentari