Vesti Kopaonik, test skija - Isprobajte najnovije Elan i Volkl skije

Kopaonik, test skija - Isprobajte najnovije Elan i Volkl skije

Kopaonik | 23.12.2013. | planetbike.rs
testvolklelan2013449

I ove zime Planet Bike ce svoje verne kupce nagraditi mogucnošcu da besplatno isprobaju najnovije modele Elan i Volkl skija. Prvi ski test ove sezone bice održan na Kopaoniku na platou u Dolini sportova, 28. i 29. decembra 2013. od 10 do 16 casova.

Posetiocima ce na raspolaganju biti Elan i Volkl modeli za sezonu 2013/2014.

Iz Elanovog asortimana izdvajamo nove SLX, SL i GSX Amphibio skije. Kako kažu u Elanu, ovi modeli predstavljaju sledeci korak u evoluciji race skija. Sa svojom ‘kicmom’ i kostima’ oni omogucavaju bolje držanje kantni i vecu torzionu stabilnost, dok vec poznati Amphibo koncept dodatno olakšava skijanje, posebno u fazi pocetka novog zaokreta.

Što se tice Volkl-a najveca novost je UVO (Ultimate Vibration Object), slobodno plutajuci objekat koji se nalazi u prednjem delu skije i absobuje vibracije po svim osama. Ovaj uredaj na taj nacin omogucava vecu agilnost, mirniju vožnju i bolju kontrolu. Modeli sa UVO tehnologijom koji ce biti predstavljeni na testu su Racetiger SC UVO i Racetiger RC UVO.

Da biste mogli da uzmete skije ili snowboard i testirate ih, neophodno je da organizatoru pokažete na uvid i kao depozit ostavite dva licna dokumenta sa fotografijom.

Pogledajte kako je izgledao test prošle sezone:

 

Galerija slika

Komentari