Vesti Kopaonik - Test Elan i Volkl ski i snowboard oprme

Kopaonik - Test Elan i Volkl ski i snowboard oprme

Kopaonik | 11.03.2013. | Planetbike.rs
planetbike elan volkl test2013

Na Kopaoniku će se, u subotu 16. marta i nedelju 17. marta održati ski i snowboard test novih modela ELAN i VOLKL skija, i snowboard-ova za sezonu 2013/2014. u organizaciji Planet Bike-a, a pod pokroviteljstvom JP Skijališta Srbije.

Test će biti održan na platou Doline Sportova, a testiranje će trajati od 10h do 15h, oba test dana. Gosti testa su Elanova tehnička demo ekipa. Pozivaju se svi ljubitelji zimskih sportova da se pridruže i probaju u realnim uslovima – na snegu, modele za sledeću sezonu.

Za sledeću sezonu Elanov inženjerski tim je napravio potpunu genetsku modifikaciju Race skija. Novi SLX, SL i GSX Amphibio menjaju pravila trkačkog skijanja. Sa svojom kičmom i kostima pružaju bolje držanje kantni i veću torzionu stabilnost, dok već poznati Amphibo koncept dodatno olakšava skijanje posebno  u fazi početka novog zaokreta. Da Vas podsetimo, Amphibio koncept pretstavlja posebno levu i desnu skiju, koje se konstrukcijski razlikuju.

Iz Volkl-a kao novitet stiže UVO (Ultimate Vibration Object), slobodno plutajući objekat koji absobuje vibracije po svim osama, u opsegu od 360 stepeni. Time je omogućena veća agilnost, mirnija vožnja i poboljšana kontrola. Modeli sa UVO tehnologijom koje ćete probati su Racetiger SC UVO i Racetiger RC UVO.

Da biste mogli da uzmete skije ili snowboard i testirate ih, neophodno je da organizatoru pokažete na uvid i kao depozit ostavite (za vreme dok je skija ili snowboard kod vas) dva lična dokumenta sa fotografijom.

Vidimo se na snegu!

Planet Bike tim

 

Galerija slika

Komentari