Vesti Kopaonik - MK grupa ulaže 20 mil EUR u obnovu hotela Grand

Kopaonik - MK grupa ulaže 20 mil EUR u obnovu hotela Grand

Kopaonik | 29.04.2021. | ekapija.com
Grand se renovira april 2021 1200x730

Kompanija MG grupa će u obnovu hotela Grand na Kopaniku uložiti 20 mil EUR, a radovi će biti završeni do početka zimske sezone u decembru ove godine, saopšteno je iz ove kompanije.

Investicija će obuhvatiti rekonstrukciju svih javnih prostora i sadržaja za goste, pri čemu je glavni akcenat na spa segmentu, za čiju je izgradnju, kako ističu iz kompanije MK, angažovana kompanija koja stoji iza najboljih alpskih spa centara.

Otvaranje prvog "fine dining" restorana na Kopaoniku ove zime, samo je uvertira u ono što gosti mogu da očekuju u potpuno novim restoranima i barovima.

U planu je i izgradnja podzemne garaže, a gostima će na raspolaganju biti i garažna mesta za električna vozila, što je jedan od doprinosa očuvanju životne sredine kojim će se kompanija u narednom periodu intenzivno baviti.

U saopštenju se dodaje da će posebnim luksuzom odisati novi "Residences" deo koji će obuhvatati privatni spa centar, garažu, recepciju i drugo, namenjeno VIP gostima.

- Razvijamo ponudu u pravcu maksimalnog komoditeta, ekskluzivnih servisa i personalizovanog pristupa svakom gostu. Osim u unapređenje svih ovih segmenata, posebnu pažnju ćemo posvetiti razvoju zaposlenih i njihovoj obuci, kako bi u njima imali najbolje ambasadore našeg brenda - istakao je Radoš Đorđević, direktor MK Resorta i hotela Grand.

MK Group je od 2009. godine i preuzimanja najvećeg hotelskog kompleksa do sada investirala više od 50 mil EUR u svoje objekte.

     Foto: mk-group


Komentari