Vesti Kopaonik i Stara planina i dalje u punom pogonu, na Torniku kraj sezone

Kopaonik i Stara planina i dalje u punom pogonu, na Torniku kraj sezone

Kopaonik, Stara planina, Tornik | 30.03.2012. | Skis.rs
skijalistasrbije300x2

Iako je nedavno, kalendarski, počelo proleće, u ski centrima Kopaonik i Stara planina je prava zimska idila. Utabanog snega na stazama ima do 70 cm, sve žičare su u funkciji, a prijatni vremenski uslovi, bez vetra i sa puno sunčanih sati, obećavaju uživanje za sve skijaše. Novi cenovnik koji se primenjuje od 16.03. učinio je da Kopaonik i Stara planina krajem marta budu posećeni kao u vrhu sezone.

U ski centru Stara planina će se, od 31.03. do 02.04., u organizaciji Snow Sports Academy, Skijaškog saveza Srbije, Ski kluba Midžor, a uz podršku Skijališta Srbije i Hotela Stara planina, održati Closing Season, događaj koji će obogatiti broj sportski i muzički događaji, demonstracija skija vodećih svetskih proizvođača kao i gostovanje nekih  od svetskih skijaških legendi.

Usled nedostatka snega za bezbedno i kvalitetno skijanje, centar Tornik na Zlatiboru od petka 30.03.2012. neće raditi. Ski centar Tornik je ove godine, zahvaljujući izvršenim ulaganjima i popularnoj politici popusta, zabeležio rekordnu posećenost, a dobijeni FIS sertifikat omogućio je, u zimskim mesecima u ovom ski centru održavanje 5 skijaških trka, od kojih je jedna međunarodnog karaktera.

Komentari