Vesti Jahorina - Rekordna letnja poseta u julu

Jahorina - Rekordna letnja poseta u julu

Jahorina | 03.08.2018. | OC Jahorina
jah leto 2018 640x389

Letnja sezona na Jahorini otvorena je pre više od 30 dana, a već sada broj prodatih karata za panoramsko razgledanje planine i spuštanje tjubing stazom, dostigao je rekordni broj. Samo u julu mesecu prodato je više od 3.000 karata za ljetne sadržaje na Jahorini, što je za 75 odsto više u odnosu na prethodnu godinu u pomenutom periodu.

Olimpijski centar „Jahorina" zajedno sa fondacijom „Podrži život" prvi put na Jahorini u okviru ljetne turističke sezone organizujе humanitarnu „Trku za život", koja će se održati 11. avgusta u 11 časova u dve kategorije: porodična i extreme. Svi zainteresovani mogu da se prijave na zvaničnom sajtu OC Jahorina, kao i na platou Poljice i u hotelu „Bistrica", dok će se od 10. avgusta prijave i uplate vršiti i u hotelu „Termag" i u aparthotelu „Vučko".

Ljetna sezona na Jahorini se nastavlja, a OC Jahorina svim posetiocima pruža neograničeni broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje uz promotvne pakete i tematske vikende. Ponuda Jahorine ovog leta prilagođena je onima koji vole da provode aktivane odmore uz adrenalin i sport. Pored toga, do kraja letnje sezone sve posetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom Race opening-a od 3. do 5. avgusta, ali i školskog vikenda od 31. avgusta do 2. septembra.

 

Galerija slika

Komentari