Vesti Jahorina - Priprema letnje sezone, nove atrakcije

Jahorina - Priprema letnje sezone, nove atrakcije

Jahorina | 18.04.2020. | oc Jahorina, sunkidworld
Tower 2

U Olimpijskom centru Jahorina, već od sledeće nedelje 21. aprila 2020 kreću sa pripremama letnje sezone.

U planu je postavljanje novih atrakcija TOWER, LOOPSTER i SKYDIVE, čime će Jahorina ponovo, prva u ovom delu Evrope, imati nove adrenalisnke atrakcije za odrasle i decu.

Preuzeli su i "Jahorina Ultra Trail" projekat i od ove godine trkače očekuje noviji, poboljšan koncept.

Pripemili su i zanimljiv kalendar događanja za letnju sezonu sa nadom se da ćemo se tokom leta samo sećati trenutne situacije i uživati u svim benefitima leta na planini.

Ovoje istaknuto na video-konferencija, na temu ublažavanja negativnih efekata epidemije virusa COVID-19 na turizam u BiH na kojoj su učestvovali ministri iz Vlade Republike Srpske kao i, kao i predstavnici svih organizacija koji imaju najznačajniji uticaj na turizam u BIH.

---------

Loopster
Čista zabava u vožnji, a svako putovanje je jedinstveno iskustvo. Osam kabina se okreće u krugu ali i oko svoje ose u oba smera...
Putnici mogu da se odluče za ležerni osećaj ili da dožive neku turbulenciju. Pokretima kabine mogu da uoravljaju na kontrolnoj konzoli. Za one koji žele divlju vožnju, nebo je granica. A oni koji se žele opustiti mogu samo lagano da klize.

Tower
Laganim povlačenjem za konop simulira se pokret penjanja, a sedište u tandemu se kreće uvis. Snaga i brzina korišćena za povlačenje konopa direktno utiče na brzinu uspona. Tokom vožnje TOVER se kontinuirano okrećće oko svoje vertikalne ose i omogućava panoramski pogled. Držanje za konop zaustavlja sedište, a puštanje konopa spušta tandem sedište da se polako vrati prema zemlji.

Skydive
Zbog svoje stabilne konstrukcije, SKIDIVE se može instalirati na gotovo svim prostorima. Potrebna je samo mala baza i dužina kabla do 50 metara. Ove tehničke prednosti su dobar argument za upotrebu u urbanim i ruralnim alpskim regionima. Jedinstvena konstrukcija SKIDIVE-a omogućava ne samo premošćivanje spektakularnih alpskih lokacija poput stenskih formacija, malih zaleđa, jezera ili brzaka, već i igrališta za decu tokom cele godine.

Galerija slika

Komentari