Vesti Jahorina - Organizocan BUS prevoz iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva

Jahorina - Organizocan BUS prevoz iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva

Jahorina | 11.01.2015. | srna.rs
jahbus2015480

Kompanija "Centrotrans-eurolajns" u saradnji sa Olimpijskim centrom "Jahorina" od 10. januara do 28. februara 2015. organizovaće svakodnevno prevoz putnika na relacijama Sarajevo - Jahorina, kao i Istočno Sarajevo - Pale - Jahorina.

Iz ove kompanije saopšteno je da će autobus za Jahorinu iz Sarajeva polaziti u 8.30 časova ispred Doma zdravlja na Ilidži, sa usputnim stajalištima na Stupu, Nedžarićima, Alipašinom Polju, Otoci, Socijalnom, Pofalićima, Zemaljskom muzeju, Skenderiji, Drveniji, Vijećnici i Palama.

Povratak sa Jahorine je u 16.00 časova. Do 28. februara polasci će biti organizovani svakodnevno, a tokom marta vikendom.

Polasci će biti organizovani i sa autobuske stanice Istočno Sarajevo sa istim terminom na relaciji Istočno Sarajevo - Pale - Jahorina.

Cena kupona, kojim se osim prevoza ostvaruju i dodatne usluge, iznosi pet KM za odrasle u jednom pravcu, dok je cena u oba smera sedam KM.

Deca do sedam godina plaćaju tri KM, a kupon za prevoz u oba smera pet KM.

Kupljeni kupon, osim prevoza, omogućava u objektima Hotela "Bistrica" popust od 50 odsto na cenu kafe ili čaja i korišćenje bazena, kao i roštilj za šest KM.

 

Galerija slika

Komentari