Vesti Jahorina - Festivalom 365 se otvara letnja turistička sezona

Jahorina - Festivalom 365 se otvara letnja turistička sezona

Jahorina | 21.06.2018. | skijanje.rs
fest365 800x486

Novim trodnevnim „Festivalom 365", 29. juna 2018. svečano će biti otvorena aktuelna ljetna sezona na Jahorini. Svi posetioci, pored nastupa najpoznatijih zvezda regiona, Severine, Petra Graše, Lexington benda, kao i mnogih drugih, imaće priliku da učestvuju i u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama.

Festival će ove godine otvoriti najveća regionalna zvezda Severina, a tokom trajanja festivala nastupiće i Petar Grašo kao i Lexington bend. Smeštajni kapaciteti, kao i same karte za Festival su već u prodaji. Također, tokom cele letnje sezone, posetioci će moći da uživaju u panoramskoj vožnji šestosed žičarom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tjubing stazom.

Na konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica, predstavljen je program „Festivala 365".
Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo otvaranje ljetne sezone na Jahorini, planini koja od ove godine, pored bogate zimske ponude, svojim posetiocima nudi i zanimljiv sadržaj tokom letnjeg perioda. Nakon najuspešnije zimske sezone ikada na Jahorini, imamo veliki izazov da i letnju sezonu učinimo podjednako atraktivnom za zaljubljenike u letnji planinski turizam, ali sam siguran da ćemo „Festivalom 365" prevazići očekivanja regionalnog tržišta", istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i izrazio veliku zahvalnost svima koji su pružili svesrdnu podršku i učinili da Jahorina ponovo zasija olimpijskim sjajem.

 

Galerija slika

Komentari