Vesti Fischer - Alpski program ski opreme od 1. novembra u Tref sportu

Fischer - Alpski program ski opreme od 1. novembra u Tref sportu

Beograd | 29.10.2019.
20191029skijanje rs 1000a

Na zadovoljstvo velikog broja ljubitelja sjajnih proizvoda jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača opreme za skijanje, od 1. novembra u prodavnici sportske opreme TREF SPORT kod Beogradske arene, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 69B, moćićete da pronađete širok izbor FISCHER skija, cipela i još po nečega. Pored već dobro poznatih RC4 WORLDCUP slalom i veleslalom modela, kao i sada već dobro poznate CURV serije, našim skijašima biće dostupna i ove godine predstavljena RC ONE serija, o kojoj smo već pisali.

U TREF SPORTU kod Beogradske arene svi kupci će moći i da kupljene cipele oblikuju prema svojoj nozi i u skladu sa svojim zahtevima. VACUUM FIT tehnologija, po kojoj je i na našem tržištu FISCHER postao prepoznatljiv, i svakako različit od svih drugih proizvođača, obezbediće vam najudobnije cipele koje ste imali do sada.

Proizvode ovog proizvođača možete kupiti još i u svim Intersport prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Leskovcu, Somboru, Subotici i Šapcu. Veliki izbor FISCHER skija i cipela, ali i dobar savet prodavca, možete da potražite i u Avantura parku na Zlatiboru

Komentari