Vesti FIS kalendarska konferencija 2019 u Cavtatu

FIS kalendarska konferencija 2019 u Cavtatu

Cavtat, CRO | 23.05.2019. | fis-ski.com
cavtat 960x583 logo

Za nekoliko dana počinje FIS kalendarska konferencija 2019. koja se od utorka 28. maja pa do nedelje 02. juna održava, po treći put, u hrvatskom letovalištu Cavtat u blizini Duibrovnika.

Tokom 6 dana trajanja konferencije održaće se više od 70 sastanaka tehničkih komiteta, pododbora, radnih grupa FIS-a i brojnih neformalnih skupova na kojima će se raspravljati o pitanjima vezanim za razvoj skijaškog i snowboard sporta.

Pored različitih radnih grupa i odbora, u subotu, 1. juna 2019.  održaće se FIS predsednička konferencija kojom će predsedavati predsednik FIS-a. Dnevni red ovog sastanka fokusiran je na razmatranje godišnjih računa FIS-a za 2018.
Poslednjeg dana FIS kalendarske Konferencije 2019  u nedelju 02. jula održaće se sastanak Saveta - Koncila FIS-a gde će glavna tačka dnevnog reda biti razmatranje i odobravanje predloga dostavljenih od strane Tehničkih komiteta.

Cavtat - Dubrovnik je bio domaćin FIS kalendarske konferencije i to 2009. i 2013. godine, a tradicionalno domaćin je Hotel Croatia, koji je predhodih par godina prošao kroz delimičnu obnovu, obecćavajući FIS delegatima udobnu i produktivnu konferenciju kao i obično. Od aerodroma Dubrovnik, hotel je udaljen oko 5 km

Kao domaćini, Hrvatski skijaški savez, kojeg zastupaju predsednik Miho Glavić i direktor Vedran Pavlek, kao i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, srdačno pozivaju sve delegate na tradicionalni koktel dobrodošlice, koji će se održati u sredu 29. maja od 19:30 sati u hotelu Alverde Terrace.

Za očekivati je da će na konferenciji učestvovati i delegacija Skijaškog saveza Srbije.

 

Komentari