Vesti Dobre vesti iz agencija Dream Land

Dobre vesti iz agencija Dream Land

Beograd | 16.12.2014. | dreamland.travel
dlskijanje4

Poštovani skijaši i ljubitelji zimskish sportova, došlo je vreme za prave popuste. Kao i prošle godine, I ove sezone agencija Dream Land iz Beograda Vam nudi najpovoljnije zimske aranžmane. Uz pomoć naših domaćih i inostranih partnera omogućili smo Vam dodatne popuste za sve destinacije. Posebno naglašavamo Bugarsku – Bansko I Borovec gde na redovne popuste važi dodatni popust od 5% na cene iz tabele.

Dolaze nam praznici, raspust, a prognoza nam je najavljuje pravi skijaški sneg širom Evrope…

Osetite čari zime na najboljim stazama Banskog, Boroveca, Kopaonika (Specijalna ponuda Kopaonik Nova godina), Livinja, Tinja, Val Torensa i drugih skijališta. Na samo par sati od Srbije možete uživati u vrhunskom skijanju i odmoru okruženi neverovatnim predelima i pejzažima.

Turistička agencija Dream Land iz Beograda se bavi prodajom zimskih aranžmana u zemlji i inostranstvu. Aranžmane nude po najpovoljnijim cenama, čuvajući visok kvalitet uz odličnu saradnju sa domaćim i inostranim partnerima (TUI, Eurotours Austrija, Thomas Cook, Travellink, Der tour itd). Izuzetno ljubazno osoblje će Vam profesionalno predstaviti svaku destinaciju posebno i opisati svaki hotel bez odugovlačenja i ulepšavanja stvarnosti, poštujući Vaše želje i zahteve. Upoznajte se sa širokom ponudom hotela i apartmana na najboljim zimskim destinacijama – Bugarska (Bansko I borovec), Kopaonik, Stara planina, Italija (Livinjo, Sestriere), Francuska (Tinj I Val Torens), Austrija i Bosna i Hercegovina.

Pozovite ih na 011 6305500 -  Prijateljski niske cene! Dream Land

 

Komentari