Vesti Divčibare - Više od 4.000 posetilaca na Mountain music festu

Divčibare - Više od 4.000 posetilaca na Mountain music festu

Divčibare | 19.08.2019. | danas.rs
Divibare fest 17082019 3 960x583

Proteklog vikenda, 16. i 17. avgusta 2019. na Divčibarama je, u okviru planinsko-muzičkog festivala Mountain Music Fest plesalo, pevalo, zabavljalo i edukovalo više od 4.000 posetilaca širom Srbije.

Festival je svoje četvrto izdanje prvi put predstavio u dva dana, a raznovrstan program za sve uzraste, osim kvalitetnog zvuka organizovao je i brojne propratne sadržaje – avanturističke, umetničke, kulturne, sportske, edukativne i dečije.

U zelenom amfiteatru planine Maljen prvo veče, u petak 16. avgusta, nastupala su dva mlada pančevačka rok benda – Buč Kesidi i Ljubičice. U subotu, 17. avgusta začuli su se eklektični zvuci grupe Elemental, kao i dobro poznata rok grupa Plejboj. Posetioci su tokom dana uživali uz autentične bendove Killo Killo banda i Loup Garou, dok su za dnevno đuskanje duboko u čudesnoj šumi bili zaduženi DJ Iron i White City Soul.

Tokom dana, posetioci svih uzrasta su mogli da se sklone od avgustovskog sunca u hlad Čudesne šume i uživaju u preko 20 dodatnih sadržaja. Na radionicama pravljenja lutkica, papirologije, arhionice, žongliranja i pinjate oduševljeno su učestvovali i odrasli, dok su se deca zabavljala i na Avantura parku, ZipLine-u, orijentiringu, bojenju kućica za ptice. Za one koji su na festival došli da uživaju i odmore, organizatori su spremili radionice joge, plesa i maderoterapiju, ali i kutak za odmor sa ležaljakama i prostoru za piknik, dok su se najbrži posetioci takmičili u trci boja na pet kilometara.


Zahvaljujući velikom interesovanju prošlogodišnjih posetilaca, odlučili smo da ove godine proširimo festivalski program na dve večeri, što je izazvalo odličnu reakciju svih MMF-ovaca. Odlična atmosfera uveče, ali i tokom dana, gde se posetioci svih uzrasta druže i zabavljaju, zaista je podstrek da nastavimo da radimo ovaj posao najbolje što umemo i organizujemo festival koji je zaista po meri i ukusu svih nas koji vole prirodu, dobru muziku i druženje, izjavio je Andrija Marijanović, jedan od organizatora festivala.

MMF je i ove godine bio idealna prilika za planinski izlet sa porodicom, decom, prijateljima, kućnim ljubimcima. Za sve one koje su odlučili da ceo vikend provedu na čistom planinskom vazduhu – festival je obezbedio i odličan prostor za kampovanje u šumi iznad ski staze. U slučaju da se na Divčibarama posetioci zadrže još nekoliko dana nakon festivala, organizatori tvrde da ako prođete ski stazom i Čudesnom šumom – nećete ni znati da se festival ikada i održao!

    Izvor: danas.rs
    Detaljnije, foto: Mountain Music Fest

 

 

Komentari