Vesti Besplatna škola rolera u Pirotu i Nišu

Besplatna škola rolera u Pirotu i Nišu

Pirot | 27.04.2016. | plusonline.rs
47 sk splanina

Skijaški klubovi "Stara Planina" iz Pirota i "Osa" iz Niša su aktivni tokom leta u okviru takmičenja za Prvenstvo Srbije u In line skijanju na rlerima. Predstojeće dane koriste za organizaciju besplatne škole rolera među kojima će se preponati i budući takmičari.

Skijaški klub Stara Planina od 28.aprila do 2.maja 2016. u saradnji sa Sportskim centrom Pirot organizuje besplatnu školu rolera za sve zainteresovane. Svakog dana u  terminu od 18 do 19 :30 minuta  treneri i demonstratori će obučavati polaznike  na terenu za rukomet pored hale Kej. Štitnici za kolena, laktove i šake  i zaštitna kaciga su obavezni.

Ukoliko bude interesovanje za ovaj sport Klub će nastaviti sa treninzima i u narednom periodu za svoje članove i na taj način će se spremiti za takmičenja u okviru roler kupa Srbije kojih imamo 6 ove sezone. Prvo je održano u Nišu paralel-slalom i na njemu su članovi ovog ski kluba osvojili dve srebrne medalje.

Po kalendaru jedna od trka roler kupa Srbije – Slalom bi trebalo da se održi u avgustu u Pirotu.

-----------------

Ski klub Osa iz Niša je objavio poziv za sve između 5 i 12 godina da se prijave za školu rolera. Početak je zakazan za 04. maj 2016. od 18 do 19,30 časova u Velikom parku, pologonu kod teniskih terena.

Prva dva treninga su besplatna. Pored rolera, polaznici treba obavezno da imaju štitnike za kolena, laktove i šake  i zaštitna kacigu.

 

Galerija slika

Komentari