Vesti Android aplikacija "Brezovica SKI"

Android aplikacija "Brezovica SKI"

Brezovica | 06.02.2014.
aplikacijaBrezovicaski480x292

Aplikacija Brezovica Ski je oficijalna aplikacija ski centra Brezovica i namenjena je posetiocima ovog ski centra kako bi na jednostavan, brz i atraktivan nacin došli do neophodnih informacija.

Pred skijašima se nalazi mapa skijališta sa svim ucrtnim stazama i ski liftovima. Sve pratece objekte, smeštaj i usluge na samom skijalištu možete pronaci ovde kao i vremensku prognozu na planini. Pratite novosti vezane za dešavanja na Brezovici i budite deo ove prelepe planine i dragulja na jugu Srbije. Možete se informisati kako doci sopstvenim prevozom do Brezovice i dobiti informacije šta je potrebno od dokumenata za sam boravak na Kosmetu.

Uz aplikaciju uživanje u zimskim sportovima dobija prioritet, ona štedi vreme pružajuci Vam više vremena za zabavu.

Aplikacija je delo stomatologa Raše Mladenovića inače velikog ljubitelja ove planine koji je ski centru predao na korišcenje i time postala oficijalna aplikacija ski centra Brezovica. U planu je izrada web sajta na kome ce biti mnogo više informacija o svemu šta se dešava na Brezovici. Aplikacija je još uvek u fazi dorade i prikupljanja informacija jer znamo u kakvom je položaju i situaciji bio ski centar do sada...

OBNOVIMO NAŠU ŠAR PLANINU, POKRENIMO JE I NEKA SE VRATE PRELEPE USPOMENE PRE 1999. GODINE.!!!


    Detaljnije: https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.wm.appbuilder.app875

 

Galerija slika

Komentari